Gamebot is een gespecialiseerde chatbot. Hij zorgt voor een funbeleving bij de bezoeker. Dat is goed voor het engagement level van je site . Maar natuurlijk ook voor je merk. Met Gamebot werk je voortdurend en geautomatiseerd aan je funfactor, dus aan je gunfactor.  24/7, ook ’s nachts, ook in het weekend.

En insights?

Met een conversation game kan je ook bezoekersdata boven water krijgen, die bijvoorbeeld nooit uit Google Analytics zijn te halen. Zo kan de chatbot tijdens een game een natuurlijke vraag stellen, die eigenlijk over de bezoeker gaat en niet over het onderwerp van de game. Bijvoorbeeld in een conversation game over films: “Goed geantwoord! Ga je vaak naar de bioscoop of kijk je veel Netflix?”

Profielverrijking

Met een antwoord op één zo‘n vraag uit één game kun je niet zoveel. Maar wie in meer games gestructureerd vraag na vraag stelt, krijgt gaandeweg wel een scherper beeld van het bezoekersprofiel. Of van de profielen. Het conversation script van Gamebot is binnen korte tijd aan te passen. Dus het afwerken van een lijst met gerichte vragen is ook echt praktisch uitvoerbaar.

Contact

Neem voor meer informatie contact op met Jeroen Monkhorst van Spreadit online results, de makers van Gamebot.  Gebruik onderstaand formulier of de telefoon: 071 523 49 89.

Gamebot is een label van Spreadit online results.

Contact Us